Till medlemmarna i Åtvidabergs konstförening!


Åtvidabergs konstförening har, likt så många andra, konstaterat att pandemi och restriktioner gör det svårt att planera och genomföra olika aktiviteter.


Föreningen har sen länge haft både konstrunda och höstsalong, men 2020 tvingades vi ställa in båda dessa utställningar. Vi har heller inte i år 2021 kunnat börja planera för någon eller några utställningar. Styrelsen har löst att ha sina möten dels genom att träffas utomhus och/eller digitalt. Planen är att skjuta upp årsmötet för att kunna träffas utomhus.

 

Vi i styrelsen har en önskan om att göra något för alla medlemmar. Efter förslag från en medlem och lite diskussioner kom vi fram till att vi vill göra ett konstlotteri under våren och att lotten är den inbetalda medlemsavgiften för 2021.
Lotteriet blir s a s lite plåster på såren. Styrelsen beslutade att årets medlemsavgift ska vara endast 50 kr och motsvara en vinstmöjlighet. Inbetalas via bankgiro 355-8327 eller swish 123 534 91 39. Föreningen äger ett konstlager dels med konst av Ingvar Lindstén dels av inköpt konst från föreningens utställningar.  12 tavlor från föreningens lager kommer att lottas ut bland de medlemmar som senast den 25 april betalat in årsavgiften. Vinnarna kontaktas efter dragningen i slutet av april. Tavlorna kommer att finnas till beskådande från början av april i tidigare Modecentrums skyltfönster i Centrumhuset, Adelsvärdsgatan 1 Åtvidaberg.

 

Konstföreningens hemsida atvidskonst.se kommer uppdateras med jämna mellanrum. Hoppet finns kvar att vi ska kunna ha både årsmöte, konstrunda och höstsalong under 2021.
Vi ber alla medlemmar att skicka sin mailadress till info@atvidskonst.se.

 

Kära medlem, vi i styrelsen har långt ifrån tappat hoppet och lusten utan planerar för fullt för nya spännande projekt, så fort möjligheten ges. Vi hörs och ses!


Åtvidaberg i mars 2021
Åtvidabergs konstförening styrelsen // Britta Augander

Hitta din konstnär